Politica de Confidențialitate

Politica de Confidențialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizați în calitate de utilizator/vizitator beneficiază de prelucrare numai în scopul oferirii în condiții optime a serviciilor asociate site-ului Stardust Crystal Jewelry (stardust-wish.com).

Prin completarea formularului de înregistrare de pe Stardust Crystal Jewelry (stardust-wish.com), utilizatorul declară că își dă, în mod expres și neechivoc, consimțământul ca datele sale cu caracter personal să fie prelucrate și folosite în viitor de către administratorii Stardust Crystal Jewelry (stardust-wish.com) în următoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clienții;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promoții;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbări în site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing privind activitatea Stardust Crystal Jewelry (stardust-wish.com) și a terților cu care  Stardust Crystal Jewelry (stardust-wish.com) are relații de orice natură (inclusiv comerciale). În acest moment Stardust Crystal Jewelry (stardust-wish.com) furnizează datele personale (nume, număr de telefon și adresa de livrare) ale clienților către firmele de curierat și Poșta Română, care se ocupă de livrarea comenzilor..

Compania va reține datele personale și le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind situația contului de pe Stardust Crystal Jewelry (stardust-wish.com) privind evoluția și starea comenzilor, precum și în evaluarea produselor și serviciilor oferite.

Stardust Crystal Jewelry (stardust-wish.com) nu va vinde, închiria sau distribui informațiile colectate. Colectăm informațiile pentru a putea onora comenziile și a informa clienții despre starea comenziilor sau a livrării. Informațiile colectate prin intermediul site-ului includ: numele și prenumele, adresa de livrare, adresa de facturare, numărul de telefon, adresa de IP și adresa de email.