Metode de plată

1.1. Preturile afișate în cadrul site-ului stardust-wish.com sunt exprimate în LEI (RON) și reprezintă prețuri totale, prin urmare conțin deja taxa pe valoare adăugată (TVA), precum și costurile de colectare, tratare și eliminare DEEE, acolo unde este cazul.

1.2. Prețul, modalitatea de plata și termenul de plată, după caz, sunt specificate în confirmarea de primire a comenzii, în confirmarea efectivă a comenzii / în confirmarea expedierii comenzii, comunicate prin email-ul cumpărătorului, fie telefonic de către un reprezentat al Vânzătorului.

1.3. Modalitățile de plată a comenzile plasate prin intermediul magazinul online stardust-wish.com sunt următoarele:

i. plata online cu cardul, prin sistemul securizat  EuPlatesc;

**In cazul alegerii acestei modalități de plata, livrarea produselor se va face după încasarea contravalorii comenzii.

ii. plata ramburs*** cu numerar, efectuată atunci când se livrează comanda;

1.4. În anumite cazuri, pentru menținerea securității Tranzacțiilor, la înregistrarea Comenzii, Cumpărătorului i se va solicita sa autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente Contului sau utilizarea amprentei digitale în cazul dispozitivelor mobile care au aceasta facilitate.

1.5. Pentru motive de securitate a Tranzacțiilor, Clientul / Utilizatorul / Cumpărătorul este sfătuit sa nu rămână logat pe site și să nu seteze opțiunea de logare automată pe dispozitivele sale. Divulgarea parolei de acces în cont nu este permisa și se recomandă folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex: sa conțină cel puțin opt caractere, incluzând litere mari, litere mici, cifre și caractere speciale).

1.5. In cazul plății online cu cardul/plata online, cu card de credit sau card de debit, debitarea sumei aferente se va face imediat, iar expedierea produselor se va face imediat după procesarea comenzii. In cazul transferului bancar expedierea produselor se va face după încasarea de către Stardust Crystal Jewelry a contravalorii produselor. Procesarea plăților online cu cardul de debit sau credit se face cu EuPlatesc.

1.8. Informațiile prezentate în această Secțiune, respectiv Secțiunea ”Metode de plată”, se completează și corelează cu Termenii și condițiile de utilizare a site-ului.