Garanție și Retur

Garanție și Retur

STANCU O. PFA vă pune la dispoziție posibilitatea de retur potrivit drepturilor legale de retur în 14 zile, în cazul comerțului la distanță, prevăzute în OUG 34/2014.

Cheltuielile de returnare a produsului vor fi suportate integral de către client.

Condiții de returnare în termenul de 14 de zile din momentul achiziției:

  • Produsul trebuie să fie în stare bună, fără defecte, sau vicii cauzate de un șoc extern.
  • Produsul nu va fi acceptat la retur dacă nu au fost respectate indicațiile de utilizare și/sau protejare
  • Este necesar ca produsele ce urmează a fi returnate să fie împachetate corespunzător pentru a fi protejate împotriva eventualelor deteriorări din timpul transportului.

* Nerespectarea acestor condiții poate duce la refuzul acceptării returului.

   Garanție:

Pentru a proteja cât mai bine și a prelungi durata de viață a bijuteriilor, este necesar să urmați recomandările de mai jos:

  • Feriți bijuteriile de lovituri, deschideți cu delicatețe brățările, cerceii, colierele, lanțurile, etc.
  • Evitați contactul bijuteriilor cu apa, detergenți, produse cosmetice și chimice sau corozive, pentru a evita dezlipirea pietrelor și deteriorarea stratulului de lut polimeric și/sau metal de la suprafață.
  • Materialele de natură organică: pietre semiprețioase, perle, coral, scoici, sidef sunt sensibile la produsele cosmetice și petro-chimice.
  • Nu purtați bijuteriile în timpul somnului, pentru a evita deteriorările sau rănirile.
  • Bijuteriile nu se vor purta în timpul unor activități fizice de contact sau care au ca rezultat transpirația abundentă, pentru a se evita zgârierea stratului de suprafață, dezlipirea părților sau îndepărtarea  stratului de suprafață al bijuteriei.
  • Pentru îngrijirea bijuteriilor și păstrarea strălucirii acestora  vă recomandăm să utilizați un material textil moale, special pentru curățarea acestora și în nici un caz nu utilizați solvenți sau substanțe chimice.
  • Păstrați bijuteriile într-un mediu uscat.

   Recondiționarea/înlocuirea bijuteriilor se face gratuit în termen de 6 LUNI de către furnizor numai dacă au fost respectate punctele de mai sus.

   Conform O.G. 21/1992, garanția constă în remedierea gratuită a deficiențelor apărute la produse în cadrul termenului de garanție și care nu sunt imputate consumatorului. Această remediere se va face într-un termen rezonabil stabilit prin reglementări.

   Restituirea contravalorii sau înlocuirea produsului, se face numai după constatarea imposibilității folosirii acestuia și numai dacă această situație nu este imputabilă cumpărătorului.

   Această garanție nu include deterioarea provocată bijuteriei din nerespectarea recomandărilor de îngrijire, accidentelor, a utilizării necorespunzatoare a acesteia sau a altor factori care nu au legătură cu defectele de material sau de manoperă. De asemenea, nu se oferă garanție în cazul persoanelor alergice la metalul comun sau cu alte afecțiuni ale pielii.

   Orice reparație la produsele aflate în termenul de garanție (6 luni) se va efectua în mod gratuit (inclusiv costurile de transport) sau se va înlocui în condițiile OG nr.21/1992 revizuită, daca se confirmă faptul că un defect de material sau de manoperă a reprezentat cauza unei asemenea deteriorări, mai degrabă decât utilizarea necorespunzătoare a bijuteriei de către cumpărător. În cazul  înlocuirii, nu garantăm că va fi livrat același model, se va livra un model similar având o valoare echivalentă sau se va restitui contravaloarea sumei de bani.

Pentru informații legate de returul produselor vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0769070073 sau pe email contact@stardust-wish.com